Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Kysyttävää? Ota yhteyttä tukeen

  Lähetä viesti meille

Uusi Viesti

Tuki ja apu

Kotisivut Ominaisuudet Hinta Tuki
Kuinka voimme toimia näin edullisesti?
" Keskitetyllä alustalla samoja komponentteja ei tarvitse toteuttaa useaan kertaan ja voimavarat voidaan yhdistää näin kaikkien alustan käyttäjien eduksi. Tämä näkyy myös hinnassa."
"Alustalla on vastaavat perusominaisuudet kuin esim. Wordpressissä paitsi, että palvelut on rakennettu uudenlaisella tavalla kiinteästi toisiaan tukien."

Tervetuloa tukipalveluun. Täältä löydät ohjeet ja useimmin kysytyt kysymykset -palstan. Alustalle kirjautuneet käyttäjät voivat lähettää koska vain kysymyksiä ja tehtäväpyyntöjä ylläpitäjille. Kysymykset listautuvat ylläpidon ja lähettäjän yhteiseen Kanban-tauluun, jossa voit seurata tehtävän edistymistä.Tiesitkö? Business-käyttäjä voi hankkia käyttöönsä myös oman tuki-sovelluksen. Tällöin hän voi hallita kotisivuilta tulevia kysymyksiä omassa Kanban-taulussaan ja lajitella tehtävät aloittamatta oleviin, keskeneräisiin ja valmiisiin. Lisäksi tehtävät voi arkistoida myöhempiä tarpeita varten.


Ohjeet FAQ / Kysymykset
Kysyttävää? Ota yhteyttä tukeen:
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.

Uusi Viesti