Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.
   Dokumentaatio

Hinnoittelu

Online
HenkilöasiakasIlmainen
Rekisteröityneet henkilökäyttäjät voivat kirjautua asiakasportaaliiin, kommentoida toisten käyttäjien julkaisuja sekä hakea ja pyytää toisia käyttäjiä ystäviksi. Julkisia yrityskäyttäjiä voidaan seurata. Vaatii vain rekisteröitymisen. Business-asiakkaat voivat jakaa henkilöasiakkaille mm. web-sivujen päivitysoikeudet, lomakkeiden hallinta-oikeudet, tikettijärjestelmän käyttöoikeudet ja lisätä käyttäjiä ryhmiin.
Premium-asiakkuus118.80 eur / vuosi
Premium-asiakkaaksi pääsee rekisteröitymällä ja täydentämällä järjestelmän käytön kannalta olennaiset tiedot. Premium-asiakkaat voivat hallita asiakkuuksia ja lisätä omaa mainossisältöä asiakasportaalissa. Premium-asiakkaat saavat käyttöönsä kaikki työkalut lisenssin maksamisen jälkeen. Tutustu työkaluihin ja ominaisuuksiin täältä.

Ominaisuuksia:
  • - Ilmainen alidomain
  • - Rajoittamaton tiedostotila
  • - Verkkokauppa
  • - Premium-tuki
DemoIlmainen
Avajaistarjouksena voit hankkia meiltä valmiin demosivuston ilmaiseksi. Kerro meille sivuston tarkoitus, rakenne ja haluamasi värimaailma. Teemme sinulle ilmaisen demon seuraavan 5 arkipäivän kuluessa. Demon rakennus ei maksa mitään, eikä sido sinua vielä mihinkään. Vain jos olet tyytyväinen ja haluat pitää sivuston, maksaa jatko 9.90 eur / kk. Demopyyntö ei vaadi edes rekisteröintiä. Demon voi ostaan hankkimalla asiakkuuden ja saa näin kaikki oikeudet sivustoihinsa. Ominaisuuksiin kuuluu mm. omien sivujen hallinta, lomakkeet, verkkokauppa, uutiskirjeet ja omat teemat. Demon voi maksaa myös ohjelmassa myös Paypal-painikkeen kautta. Mikäli et halua pitää ilmaista demoa, poistamme sen. Pyydä demoa täältä. Avajaistarjous on voimassa vain ennaltasovitun ajan.

Oikeuksien kuvaus
  Vierailija
Ilmainen
Asiakas
Ilmainen
Premium-asiakas
9.90 eur/kk
Viestikeskus
Oma profiili
Oma seinä
Ystävät
Kalenteri
Varausjärjestelmä
Kotisivut
Valmiit templatet
Analytiikka
Kuva- ja ikonipankki
Galleriat
Lomakkeet
Verkkokauppa
Omat mainokset
Ryhmät
Oma asiakasportaali
Tekninen tuki
Asiakkuuksien hallinta
Uutiskirje
Omat sivustopohjat
Oma koodi


   Ominaisuudet    Tietoa meistä    SEO    Käyttöehdot    Järjestelmäseloste    Versiot
   
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.