Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.
   Dokumentaatio

Hinnoittelu

Online
AsiakasIlmainen
Rekisteröityneet käyttäjät voivat tehdä aina ilmaiseksi omat kotisivut, kirjautua asiakasportaaliiin, kommentoida toisten käyttäjien julkaisuja sekä hakea ja pyytää toisia käyttäjiä ystäviksi. Julkisia käyttäjiä voidaan seurata. Premium-asiakkaat voivat jakaa henkilöasiakkaille mm. web-sivujen päivitysoikeudet, lomakkeiden hallinta-oikeudet, viestintäjärjestelmän käyttöoikeudet ja lisätä käyttäjiä ryhmiin.
Premium-asiakkuus4.90 eur / kk
Premium-asiakkaat saavat käyttöönsä kaikki markkinointiautomaation työkalut. Työkaluihin kuuluvat mm. varausjärjestelmät, lomakkeen rakennustyökalut jne... Lisenssillä voidaan hallita asiakkuuksia ja lisätä omaa mainossisältöä asiakasportaalissa. Tutustu lisää työkaluihin ja niiden ominaisuuksiin täältä.

Lienssin ominaisuuksia:
  • - Työkalujen upotus muille www-sivuille
  • - Ilmainen alidomain
  • - Rajoittamaton tiedostotila
  • - Verkkokauppa
  • - Premium-tuki
DemoIlmainen
Avajaistarjouksena voit hankkia meiltä valmiin demosivuston ilmaiseksi. Kerro meille sivuston tarkoitus, rakenne ja haluamasi värimaailma. Teemme sinulle ilmaisen demon seuraavan 5 arkipäivän kuluessa. Demon rakennus ei maksa mitään, eikä sido sinua vielä mihinkään. Vain jos olet tyytyväinen ja haluat pitää sivuston, maksaa jatko 4.90 eur/kk. Demopyyntö ei vaadi rekisteröintiä. Demossa mahdollisesti tarvittavat Premium-ominaisuudet voi ostaan hankkimalla asiakkuuden ja saamalla näin kaikki oikeudet ohjelmistoon. Ominaisuuksiin kuuluu mm. omien sivujen hallinta, lomakkeet, verkkokauppa, uutiskirjeet ja omat teemat. Demon voi maksaa laskulla tai suoraan ohjelman Paypal-integraation kautta. Mikäli et halua pitää ilmaista demoa, poistamme sen. Pyydä demoa täältä. Avajaistarjous on voimassa vain ennaltasovitun ajan.

Oikeuksien kuvaus
  Vierailija
Ilmainen
Asiakas
Ilmainen
Premium-asiakas
4.90 eur/kk
Viestikeskus
Oma profiili
Oma seinä
Ystävät
Kalenteri
Varausjärjestelmä
Kotisivut
Valmiit templatet
Analytiikka
Kuva- ja ikonipankki
Galleriat
Lomakkeet
Verkkokauppa
Omat mainokset
Ryhmät
Oma asiakasportaali
Tekninen tuki
Asiakkuuksien hallinta
Uutiskirje
Omat sivustopohjat
Oma koodi


   Ominaisuudet    Tietoa meistä    SEO    Käyttöehdot    Järjestelmäseloste    Versiot
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.