Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Ota yhteyttä!


Kirjaudu ilmaiseksi sisään ja lähetä viestiä meille.
Liity
   Dokumentaatio

Tietoa meistä

Jarto TanskanenJärjestelmän ohjelmointi ja ylläpito

Ohjelmistoalustan perustaja on toiminut Itä-suomen yliopistossa web-kehittäjänä vuodesta 2000 alkaen.
Yleensä laajemmissa web-sivuprojekteissa käytetään Wordpressiä, Drupalia, Liferayta tai jotain muuta valmista alustaa. Jimixmedia alusta eroaa siinä, että jokainen merkki on itse kirjoitettu alusta alkaen ja tämä on mahdollistanut täysin uudenlaisen järjestelmän suunnittelun.
Jimixmedia-portaali tarjoaa helpon tavan julkaista erityisesti mobiililaitteille suunnitellut web-sivut. Järjestelmän vahvuutena on kotisivupalveluun yhdistetyt laajat web-työkalukirjastot. Järjestelmän ydintoimintoja ovat websivujen julkaisu, asiakasportaali, intranet, CRM, varausjärjestelmät, keskustelualueet, galleriat, ryhmät, kalenteri ja lomake-toiminnot. Järjestelmää on kehitetty mm. suorituskyvyn optimiointi ja turvallisuuden auditointi ohjelmien avulla.
Järjestelmän idea on tarjota pienille yrityksille ja yhteisöille täyden palvelun mobiili web-sivualusta. Järjestelmäyhteisön tarkoituksena on keskittää toiminnat yhdelle alustalla ja tuoda yhteisesti sivuille lisää kävijöitä.
   Ominaisuudet    Turvallisuus    SEO    Käyttöehdot    Järjestelmäseloste    Versiot    Hinnoittelu
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.
Select language: