Selaimessasi ei ole JavaScript päällä! Jotta sivut toimisivat oikein, tulee JavaScript sallia. Voit asettaa Javascriptin päälle selaimen Internet-asetuksista.

Jimixmedia

Kotimainen ohjelmistoalusta, jolla voit uudistaa kotisivusi
Kirjaudu

Palvelu


Kotisivujen merkitys asiakkaan ostopäätöksessä on jo nyt erittäin tärkeä ja trendi on yhä vain kasvava. Pärjääkö kotisivunne vertailussa kilpailijoihin?

Olemme julkaisseet alustan kotisivujen helppoa uudistamista varten. Järjestelmä mahdollistaa ilman erillisiä lisäosia niin verkkokauppatoiminnan kuin varauspalvelutkin.

Teemme sinulle halutessasi ilmaisen demon, jos haluat nähdä esimerkin miltä uudet sivusi voisivat näyttää. Demo ei sido vielä mihinkään ja saat peruskotisivut käyttöösi ilmaiseksi. Mikäli tarvitset sivuillesi premium-palvelujen toimintoja, voit lunastaa ne markkinoiden halvimmalla lisenssillä.Mikä on Jimix?
Jimixmedia on alun perin pienyrittäjille suunnattu monikielinen ohjelmistoalusta, jonka vahvuutena ovat mobiilikäytettävyys ja erikoistyökalukirjastot. Järjestelmä on täysin oma kokonaisuutensa, eikä se nojaa vanhoihin valmiisiin alustoihin. Järjestelmää on kehitetty vuosia yliopistomaailman parhaiden kokemuksien mukaan. Kehityksen päätehtävänä on ollut vaalia tietoturvaa ja käyttää moderneja standardeja. Tuotekehityksen kantava idea on valita aina kaikkein kevyimmät komponentit. Tällä taataan se, että sivut toimivat mahdollisimman: optimaalisesti, käyttäjäystävällisesti sekä kaikilla laitteilla. Järjestelmä on suunniteltu siten, että siihen pystytään lisäämään joustavasti uusia komponentteja kaiken aikaa.

Jimixmedialla luot näyttävät kotisivut ja saat valmiina lisäpalvelut kuten: ajanvarausjärjestelmät, lomakkeiden rakennustyökalut, verkkokaupan, chatin, keskustelualueet, uutiskirjeohjelmiston ja asiakassuhteiden hallinnan. Järjestelmää on kehitetty vuodesta 2013 alkaen.

GalleriatLisää omia tiedostogallerioita ja hallitse tiedostoja.
AsiakasportaaliLuo omia ryhmiä ja hallitse jäseniä. Hallitse omia asiakastietoja.
ViestintäkeskusViesti toisille käyttäjille tai asiakkaille. Luo omia uutiskirjeitä tai lähetä liitetiedostoja.


AjanvarausJulkaise ajanvaraus nopeasti ilman koodaustaitoja. Sivut ovat valmiiksi responsiiviset ja hakukone-optimoidut.
LomakkeetLisää sivuille ajastettuja lomakkeita. Lomakkeissa on valmiina kiintiötoiminnat ja vastaustietojen käsittelytyökalut.
KalenteriJulkaise tapahtumakalenteri kotisivuille, hallitse omia tai ryhmien menoja kalenterin avulla.
Arkkitehtuuri
 Ilmainen    Premium
Profiili
Kalenteri
Chat
Viestit
Kommenttia
Uutiskirjeet
Minun seinä
Kauppa
Varausjärjestelmät
Lomakkeet
Sivut
Galleriat
Ryhmät
Potentiaaliset asiakkaat
Ystävät
Asiakkaat
Asiakasportaali
Analytiikka
Jäsenet
Sivustopohjat
Jimixmedia

   Ominaisuudet    Tietoa meistä    Turvallisuus    SEO    Käyttöehdot    Järjestelmäseloste    Versiot    Hinnoittelu
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot.