Alustan käyttöönotto

Tarvitsetko alustan valmiina?
Lue lisää

Käyttöönottopalvelu

Mac
Tilaa käyttöönottopalvelu ja rakennamme alustan sekä kotisivut sinulle valmiiksi. Palveluun kuuluu graafinen suunnittelu ja tekninen tuki. Voit itse vaikuttaa väri- ja kuvamaailmaan, jonka luomme valmiiksi.

Palvelun tilaus ei vielä sido sinua mihinkään. Voit arvioida valmiit sivut ja päättää tämän jälkeen haluatko pitää sivut. Vasta tämän jälkeen hyväksyvä vastaus on ostopäätös.

Alkaen 0.00

Lisätietoja

Palvelun kuvaus

Toteutamme myös alustan käyttöönotot.

Palveluun kuuluu seuraavat ominaisuudet:

- Graafinen suunnittelu
- Käytettävyys- ja saavutettavuus suunnittelu
- Tarvittava kuvamaailma
- Käyttöohjeet
- Tekninen tuki
- Alidomain

Hinnasto

Käyttöönoton hinta muodostuu artikkelien määrän mukaan
Suunnittelupalvelut maksetaan sen jälkeen kun asiakas on hyväksynyt työn valmiiksi. Palvelun hinta on kertaluontoinen ja veloitetaan yhdessä tai kahdessa erässä. Voit tilata suunnittelupalvelun täältä.

Suunnittelupalvelujen lisäksi tarvitaan pro-palvelujen vuosilisenssi. Suunnittelupalvelut lisää lisenssin suoraan palveluun mukaan ja lisenssi tulee voimaan siitä hetkestä alkaen kun lopullinen työ on hyväksytty. Lisenssin laskutus tapahtuu kerran vuodessa ellei toisin sovita.

Domain voidaan ohjata palvelun sivustolle veloituksetta. Huomioithan, että meillä ei ole domainin ohjaukseen liittyviä valtuutusavaimia, vaan ne ovat aina asiakkaan itsensä hallussa. Pystymme kuitenkin tarjoamaan apuamme, jotta ohjaus uusille sivuille onnistuu.

Käyttöönottopalvelun sisältö


1. Alustan suunnittelupalvelu

Suunnittelee sivustoille haluamasi ulkoasun (värimaailma ja kuvat) ottaen samalla huomioon käytettävyyden (helppokäyttöisyys ja sivustojen nopeus).

2. Tekninen tuki ja ohjeet

Vastaa teknisiin kysymyksiin ja päivittää ohjeita. Tuki- ja ohjesivustot löytyvät täältä. Nopeiten saat yhteyden tekniseen tukeen kirjautuneena.

3. Palvelimen ylläpito

Vastaa alustan ylläpitotoimista (huolto- ja ohjelmistopäivitykset). Voit olla yhteydessä ylläpitoomme teknisen tuen kautta.
Valmis aloittamaan?

Tarvitsetko uuden alustan? Kirjoita sähköpostiosoitteesi, jos haluat tilata valmiiksi rakennetun alustan.
"Jimixmedia CMS -alusta eroaa siinä, että jokainen merkki on itse kirjoitettu alusta alkaen korjaten vanhojen järjestelmien puutteet."
"Yhteisellä alustalla eri toimijat ja muut sidosryhmät voivat harjoittaa yhdessä lisäarvoa tuottavaa toimintaa."
"Alusta keskittää digitaaliset rutiinitehtävät ja toimijoiden voimavarat tuoden sivuille yhteisesti lisää kävijöitä."
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot. | Tietosuoja