Alusta ratkaisee kovassa kilpailussa

Haluatko perustaa uudet sivut tai uudista kotisivusi?

Digitaalinen markkinointi ja hakukonenäkyvyys ovat tärkeitä menestyville sivustoille. Käyttäjät ovat jo totteuneet nopeisiin ja helppokäyttöisin sivustoihin. Tällöin kotisivujen alusta erottaa menestyjät muista palveluista. Jimixmedia on uusi alusta digitaalisten palvelujen perustamiseen tai vanhojen uudistamiseen. Alusta on suunniteltu käyttäjälähtöisesti täysin uudenlaisella arkkitehtuurilla.

Kotisivujen perustajan täytyy aina aluksi perehtyä lukuisiin tekniikoihin ja opetella uusia taitoja. Web-kehitys onkin yksi mailman nopeiten uudistuvia tekniikoita, joten kenellä tahansa voi olla hankalaa pysyä näiden kaikkien vaadittavien tekniikoiden ja taitojen ylläpidossa.

Jotta kotisivujen perustajan ei tarvitse itse ryhtyä opettelemaan kaikki tarvittavia web-kehittäjien taitoja ja standardeja, on helpointa ottaa käyttöön ilmainen ja valmiiksi ylläpidetty alusta: Jimixmedia. Jimixmedia-alustalle saat kotisivuillesi lisäksi tarvittavat sovellukset, kuten lomakkeet, asiakkuuksienhallinnan, uutiskirjeet jne... Voit aloittaa käytön ilmaiseksi!

Miten aloitan?

 

Kirjoittaja: Jimixmedia | Katseltu: 41 | Luotu: 29.08.2021
Sivusto käyttää evästeitä palvelun toimittamiseen. Käyttämällä järjestelmää hyväksyt sen toiminnalliset ehdot. | Tietosuoja

Uusi Viesti / Palaute